Ervaringen

Lieve Quirine, Vincent en Vincent,

 

Wat was het een speciale dag gisteren.

Ondanks dat ik moeite had om naar binnen te gaan heeft het een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Wat voelde ik me veilig, omringt door liefde en gedragen door mededogen.

Dit heb ik nooit eerder zo gevoeld.

Ik had moeite om mezelf helemaal over te geven aan het moment, behalve tijdens mijn dans met Vincent.

Bedankt Vincent voor die heerlijke gewichtloze minuten.

Toen was ik alleen maar gevoel en liefde. Ik geniet trouwens al mijn hele leven van dansen.

Het is voor mij moeilijk om niet de pijn en verdriet van anderen te voelen.

Ik hoor, ruik, zie en voel alles om me heen, wil dat loslaten, maar is niet helemaal gelukt.

Kom dus zeker weer terug.

Bedankt voor deze super ceremonie en voor jullie liefdevolle aanwezigheid.

ps. er hebben al enkele mensen gebeld om te vragen hoe het was en die zullen mettertijd, als ze er aan toe zijn, ook wel willen meedoen.

Ondertussen blijf ik zingen en dansen ondanks dat de pannen van het dak vliegen door de rukwinden.

 

In liefde en dankbaarheid

Lizzy

Ayahuasca ceremonie 9 maart 2019

Ayahuasca ceremonie 9 maarti 2019

Hoi Quirine,

 

Dank je wel voor een onvergetelijke dag. Vandaag doen we het rustig aan en hebben we al onze afspraken even aan de kaant gezet om lekker met mekaar te kunne genieten van de mooie momenten van gisteren de dag. af en toe met tranen, veel met een glimlach en de vele liefde volle appjes die verzonden worden aan vrienden en familie.

Het afscheid was volgens mij wel erg vreemd, maar wil jou nog heel graag meegeven dat ik jou enorm dankbaar ben voor de mooie reis die jij voor ons hebt begeleid. Jij hebt ook hiermee een speciaal plaatsje in mijn hart gekregen. Dank je wel.

 

Nogmaals dank je wel voor al jou liefdevolle zorgen en tot snel.

 

Liefs 

Ayahuasca ceremonie 9 maart 2019

Ayahuasca ceremonie 9 maarti 2019

In 1 woord geweldig!

 

Alles was zo goed voorbereid, de setting was zo rustgevend, heerlijk. Al hoewel ik vaker geestverruimende middelen genomen heb zoals Paddo's en Truffels, komt het wel in de buurt maar is de beleving toch weer heel anders.

 

Het moment dat we met ons dier, in mijn geval een prachtige eenhoorn met een paarse gloed en een regenboogkleurige hoorn, naar de boom konden gaan om te aarden met de kern van de aarde, was voor mij het besef: nou daar gaat die dan. Gelukkig heb ik door voorgaande keren met paddo's en truffels mezelf er makkelijk aan over kunnen geven, zodat het geen strijd was, maar heel mooi geleidelijk over kon gaan in een andere dimensie.

 

Ik werd begroet door een beeldschone vrouw, die straalde in het licht en veranderde continue van gezicht/nationaliteit. Ik wist meteen dat dit Moeder Ayahuasca was. Ze nam me mee bij de hand en zei tegen mij: Ik ga je het vermogen van tijdreizen geven. En dus bij deze begon ik door dimensie en tijd te reizen. Het leuke aan deze ervaring is, dat alles wat je wegstopt, je het toch op een een of andere manier te zien krijgt. Mijn weggestopte gevoel was die van een hele diepe kinderwens. Echt een oergevoel, maar in mijn dagelijkse leven krijg ik maar weinig de kans om over dat gevoel te praten om er mee om te gaan. Mijn vriend is degene die dit blokkeert, en vind het moeilijk om dit gevoel van mij te begrijpen. Moeder Aya liet me beelden zien van een toekomst niet al te ver van nu van mij, mijn vriend, mijn 2 zonen en een kleine meisje met heerlijke mollige beentjes en een waterval van een krullenbos aan haar. Mijn vriend speelde met haar, hoog in de lucht gooiend in onze achtertuin en rennend op een strand naar het water, in haar paarse badpakje. Hij keek zo gelukkig dat ik er tranen van kreeg. Het was prachtig om te zien. Het gevoel dat het we eindelijk hadden bereikt wat we wilden, een gelukkig gezin samen. Door de reis heen heb ik mijn dochter op vele verschillende momenten terug gezien in verschillende leeftijden. Als volwassen vrouw, als kleuter, peuter, pasgeboren baby, als baby in mijn buik en haar naam die we haar al hebben toegekend verscheen zo duidelijk als een bevestiging van "JA" dit is wat je te wachten staat.

Toen dat voorbij was kreeg ik mijn directe familieleden te zien. Mijn moeder, vader, 2 zussen , 2 broers en mijn neefje. Mijn vader een moeilijke man, rustig van buiten maar gekweld van binnen. Hij zei niet veel maar zijn energie was ongecontroleerd en overheersend. Zo erg dat ik naar hem moest roepen dat hij moest ophouden en dat het klaar was. Hij mocht dat niet meer bij mij proberen zoals hij vroeger deed. En ja hoor hij kalmeerde trok zich terug en toen kwam mijn moeder in beeld. Ze was ontzettend vermoeid. Ze moet al meer dan 30 jaar met het gedrag van mijn vader omgaan en haar uitlaatklep is haar religieuze geloof dat het gezin bij elkaar houdt, denkt ze. Diep van binnen weet ze dat het niet zo is maar weet niet hoe anders de dag door te komen. Ze was trots op mij, hoe ver ik ben gekomen en dat ze zich nu niet meer zo een zorgen om mij maakte. Als ze er niet meer zou zijn zou ze in vrede sterven. Dat raakte mij zo hard van binnen dat ik er van moest huilen. Het idee dat mijn moeder er niet meer zou zijn was voor mij niet te bevatten, we houden van elkaar, maar onze band is niet zoals die van mijn andere broers en zussen. Ze zei dat het goed was en kon dit ook loslaten. Ik heb mijn broers en zussen gezien en als laatste mijn neefje. Die is 6 jaar en die vind het toch lastig met zijn moeder. Snapt ze niet dat hij speciaal voor haar op aarde is gekomen om haar te begeleiden? Ze weet toch dat ik een engel ben? Goh, nee dat weet ze niet, maar jij hebt deze taak gekozen, je komt er wel aan uit. Maar hij moest wel wat minder stout zijn. Nou daar kon hij wel aan werken.

Ik heb gereisd naar verschillende plekken op de wereld. Amazone, Rusland, Afrika, de Maori, de Aboriginals en het was allemaal even prachtig.

In het dagelijks leven doe ik dit soort reizen altijd samen met mijn vriend. Maar hij kon er niet bij zijn maar door gedachtekracht was hij toch bij me want door de reis heen voelde ik hem toch bij me want ik heb hem met regelmaat bij me gezien. Moeder Aya vertelde ons dat we zielenmaatjes waren en elkaar door de eeuwen heen elkaar altijd herkenden. Ze bracht ons naar Egypte liet ons samen zien vertelde onze namen en zei dat onze namen vandaag een verbastering zijn van deze namen. We hebben samen al vele levens beleefd met elkaar op verschillende tijden in de geschiedenis.

Tijdens de ceremonie had ik ook 'heldere' momenten. Ik zag Hanny, Quirine en Vincent samen zitten en besefte iedere keer weer dat ik wist wie ze waren. Hanny een eeuwenoude oerziel, hogepriesteres, Quirine een lichtwerker en Vincent een heler. Voorouders uit Zuid-Amerika die de traditie van hun voorouders en de Ayahuasca in ere hielden en zo mensen hielpen om wedergeboren te worden. Aangezien ik franstalig ben opgevoed zei de naam De Natris mij wel wat. Naître in Frans = geboren worden, dus in Latijn zou Natris neerkomen op geboren worden. Toeval?? Hahaha echt niet! Geweldig!

Ik had niet echt een intentie, maar wilde wel graag weten wie ik echt ben, waar ik vandaan kom en wat mijn doel is op aarde. Ik ben er nog niet helemaal achter, wel dat ik er ben om mensen verder te helpen en de wereld. Maar om dat te kunnen doen moeten we onszelf helen om het naar een hoger plan te kunnen brengen. Ook wilde ik graag weten waar de oerdrang van een kind te willen toch vandaan komt. Ik weet nu dat het is omdat het moet gebeuren, maar dat ik geduld moet hebben want mijn vriend zelf wilt het wel maar is er nog niet aan toe.

Wat ben ik dankbaar voor deze ervaring en voor mensen als Hanny, Quirine en Vincent voor hun zorg en liefde. Een top verjaardagscadeau om aan jezelf te geven.

Ik kom zeker nog een keer terug en wie weet wat voor lessen en boodschappen ik dan weer meekrijg.

Liefs van Yret

 

Groepsceremonie 16 februari 2019

Ayahuasca ceremonie 16 februari 2019

Ayahuasca ceremonie 16 februari 2019

Lieve Quirine, 

 

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles. De lach is niet meer van mijn gezicht te krijgen ☺️.

 

Heb tot nu toe ook geen behoefte meer aan de jointjes en zit boordevol energie. Ik heb echt een nieuwe start gemaakt. Ik voel me dankbaar dat ik dit proces met jou en je familie heb mogen doorlopen. 

 

Ik zou heel graag dat nummer nog eens horen waarbij jij en Hanny zongen waarbij ik dat bijzondere moment voelde in mijn hart. Weet jij welk nummer ik bedoel? Het ging over Angels staat me bij. 

 

De verbondenheid die ik voelde met de groep gaf alles een extra dimensie. Ik kom zeker terug. Of dat op de terugkom avond is of voor een ceremonie de tijd zal het leren en dan laat ik het je weten. 

 

Wens ik jou en je familie een heel goed uiteinde  

En een liefdevol 2019. 

 

Warme groet,

Ayahuasca ceremonie 28 december

Groep cereomie 28 december2018

Gisteren voor de vierde keer een ayahuasca ceremonie bijgewoond. Mijn derde keer bij Krystal Ayahuasca onder begeleiding van Quirine. Ik heb me verzoend met mijn ego. Wat een strijd, maar ook een hele mooie ervaring. 

 

In het begin kwamen alleen maar gedachten bij me op als: werkt het al? Wat als dit het is? Moet ik weer zo’n intense ervaring hebben als de vorige keer?

Mijn ego was hard aan het werk om mij tegen te houden. En dat gevoel van belemmering was nou precies waarom ik weer een ceremonie wilde bijwonen. Ik wilde weer vrij zijn!

Een gevoel van binnen werd steeds sterker. Ik moest loslaten en deed dat ook. Maar mijn ego gaf de strijd niet op en bleef redeneringen aandragen om de aandacht af te leiden. Mijn ego wilde bepalen wat ik deed, waarom en hoe. Maar ik had losgelaten en moeder ayahuasca voerde me mee op reis. En ineens hoorde ik stemmetje in mijn hoofd zeggen: maar wij hebben het toch ook leuk?

Een laatste poging van mijn ego om te winnen, maar toen realiseerde ik het me. Wij. Spreek van wij en dan ben je niet 1. Ik sprak tot mijn ego en zei: je hebt je taak. Je mag er zijn. Maar jij bepaald niet wie ik ben. 

 

Vanaf dat moment kwam het ene inzicht na het andere. Waardevolle informatie die ik nog niet helemaal verwerkt heb. Intense schoonmaak, verdriet en wat heb ik toch weer gelachen en genoten. De mooiste inzichten zijn vaak dingen die voor mijn neus liggen. 

 

 

En nu de dag erna voel ik heel veel rust en vrijheid. Ik ben me bewust van mijn ego en ken de zwakte en sterkte er van. Daar kan ik mee werken. Maar nu doe ik dat volledig vanuit mijzelf. Vanuit mijn zijn. 

 

Liefs,

Vincent 

Ayahuasca Ceremonie Vincent 31 mei 2018

Groep cereomie 31 mei 2018

Wow! Just wow! Dat is eigenlijk hoe ik de ceremonie bij Krystal Ayahuasca heb ervaren. 

Ongeveer een jaar geleden las ik voor het eerst over ayahuasca en ik dacht meteen: 'Dat is iets voor mij.' Destijds was ik zwanger en het voelde niet goed om dat te combineren. Inmiddels was de tijd wel rijp en heb ik -samen met mijn vriend- op advies van mijn schoonzusje een ceremonie bij Quirine bijgewoond.  

Naast heel veel zin voelde ik ook enige spanning vooraf. Al tijdens het inschrijven werd ik hierin gerustgesteld. De medische check was zeer grondig en kundig. Ook tijdens de dag heb ik me heel veilig gevoeld. Ik had een aantal intenties opgeschreven en deze zijn allemaal vervuld. Eén van de intenties werd zelfs al voor de ceremonie in gang gezet, doordat ik mezelf herkende in de energie van Vincent, de begeleider. Moeder Ayahuasca works in mysterious ways! 

Wat voor mij heel belangrijk is in de spirituele ontdekkingstocht is dat het fris en helder aanvoelt. De spreekwoordelijke 'paarse jurk met veren in het haar en batik-doeken aan de muur' past niet bij mij, ik voel me prettiger in een spa-achtige omgeving. Bij Krystal Ayahuasca was ik op de juiste plek. De ruimte was fris, de bedden schoon en de mystieke symbolen waren zeker aanwezig, maar op een voor mij prima manier. Ik schrok wel even van de uil maar na Quirines uitleg was ik daar ook over gerustgesteld. 

De ceremonie werd erg prettig opgebouwd, met eerst een duidelijke uitleg van de dag. Na de heel vieze drankjes en -gelukkig- mandarijntjes en pepermuntjes volgde een mooie meditatie. Al tijdens de meditatie begonnen mijn handen te tintelen en weg was ik. 

Ik zag een kermisattractie met heel veel lichtjes en draaiende onderdelen. Hoewel het eerst heel mooi leek, werd het me al snel te veel. Vervolgens belande ik in de constructie van de attractie, waar ik op een heel hoog tempo rondvloog. Ik wilde er uit, naar het licht maar kon er steeds niet uitkomen. Al tijdens de reis besefte ik me dat de kermisattractie staat voor het hoofd, waarin je gedachten maar door en door gaan en een loopje met je nemen. Hoewel ik dit besefte lukte het me niet om dit te stoppen. Op een bepaald moment werd dit echt vervelend en ervaarde ik de muziek ook heel intens. De opbouw van de muziek paste perfect bij mijn reis. Pas toen Vincent me hielp om naar binnen, naar mijn gevoel en mijn hart gaan, lukte het om uit de constructie te komen. Les 1 was duidelijk: keer terug naar je gevoel en naar je hart. 

Er was weinig tijd om even uit te rusten, want het volgende avontuur diende zich aan. Ik zat op een rode draak en later zag ik een zwarte draak. Prachtige beesten vond ik het, terwijl ik voor de ceremonie niets met draken had. Ja, ik vond Daenerys Targaryen uit Game of Trones een heel stoere chick maar verder speelden draken geen rol in m'n (verbeeldings)wereld. Na de ceremonie las ik dat zowel de rode als de zwarte draak je helpen om je innerlijke wijsheid te voelen en daar naar te handelen. Les 2: nogmaals, keer naar binnen en voel wat daar wordt bedoeld. 

In het derde avontuur zag ik het gezin waarin ik ben opgegroeid in een boom, met een prachtige vader en moeder die mijn broer en mij beschermen met grote palmbladeren, die boven ons hoofd werden gehouden als dak. De veiligheid die ik altijd heb ervaren werd heel mooi gevisualiseerd. Even later zag ik dat er een gat in de bescherming was gekomen, doordat (de rol van) één van mijn ouders een beetje is veranderd. Eerst voelde dat heel verdrietig maar ik besefte al snel dat ik nu naar het licht kon vliegen, doordat het licht door het palmbladerendak kwam. Een paar dagen na de ceremonie heb ik een heel intens, prachtig gesprek met m'n ouders en veranderende rollen gehad en dit heeft heel helend gewerkt. Zo fijn! Les 3: het is tijd om zelf naar buiten te treden, je eigen weg te gaan. En daar horen veranderende rollen bij, die soms even vreemd voelen maar waar je prima over kan praten, want de liefde blijft gelijk. 

Vervolgens ging ik naar een symbolische weergave van m'n eigen gezinnetje. Ik zag m'n hart als een soort noot, waarin twee inkepingen zaten. Precies de juiste vorm voor m'n twee kindjes. Ik sloot ze letterlijk in m'n hart. Tijdens de ceremonie waren ze bij opa en oma en m'n zoon was de hele dag een beetje onrustig. Voor ons gevoel was hij meerdere keren bij ons. Pas toen wij uit de ceremonie kwamen, kon hij rustig in slaap vallen. Waar m'n zoontje vaak een beetje verkrampt is in z'n lichaam, viel het ons op dat hij de volgende dag zo ontzettend ontspannen was. Dit is nog steeds zo, een paar weken na de ceremonie. Als een ware spiegel laat hij ziet dat hij kan ontspannen, als wij dat ook doen. 

Tenslotte zag ik mezelf als uil op een paal zitten bij een bouwput langs de A2 met heel veel langsrazende auto's. Quirine had me voor de ceremonie uitgelegd dat een uil staat voor innerlijke wijsheid. Aha, weer die innerlijke wijsheid. Ik snap 't! Ik had twee kleine uiltjes bij me, die nog niet konden vliegen. Daardoor voelde ik dat ik daar erg vast zat, zoals ik dat soms in het echte leven ook ervaar met twee kleine kindjes en een strak schema elke dag. Ik realiseerde me dat die voorbij razende auto's wederom voor m'n langsrazende gedachten staan. Nu, tijdens het schrijven van deze recensie besef ik dat de bouwput staat voor het opbouwen van het gezinsleven dat in volle gang is. Tijdens de ceremonie bleef ik een tijdje ditzelfde beeld zien. Ik heb toen aan Moeder Ayahuasca gevraagd wat ik moest doen. 'Wil je me helpen om hier uit te komen?'. En prompt ontstond er een trap, die ons naar beneden leidde richting een groene, fijne, bosachtige omgeving. Les 4: ook nu genieten van deze opbouwende fase en veel vaker de natuur in gaan. 

Na deze les keerde ik langzaam weer terug van de reis. Rustig genoot ik van de muziek en van de aanwezigheid van Quirine en Vincent, die een heel mooie energie uitstraalden. Ook tijdens het napraten kreeg ik nog veel inzichten. Quirine vertelde me over drakenenergie en Vincent leerde me hoe je energie met je handen kan geven. Prachtig! 

De avond en de dag na de ceremonie waren intens en mooi. Het samen ondergaan met mijn vriend vond ik heel fijn, omdat je direct je gevoel kan delen. Je hebt immers hetzelfde en toch je eigen reis beleefd. Ook in de dagen en weken erna voel ik het effect nog. Moeder Ayahuasca heeft ons getransformeerd. Ik ben dolblij dat Quirine en Vincent ons hebben begeleid, het was prachtig! 

Ik gun iedereen een ceremonie bij Krystal Ayahuasca en vind dat het in de basisverzekering zou moeten. De mensen in m'n omgeving heb ik verteld van mijn ervaring en moedig hen aan om het ook te ervaren als de tijd daar rijp voor is. Hopelijk ga jij ook een mooie reis maken. Geniet ervan!

Jacobien

Ayahuasca Ceremonie Jacobien

Groep cereomie 24 Februari 2018

Lieve Quirine,

 

Ik heb geslapen als een roosje!

 

Ik zit nog steeds in een heerlijke positieve flowJ!

Eigenlijk wil ik wel energetisch in deze staat blijven…hahaa!

 

Mijn energielevel is zeker goed te noemen en ik doe m’n best 

om zo nu en dan even rust te nemen in de hoop dat ik zo lang als mogelijk

in deze heerlijke flow kan verblijven.

Zoals ik reeds eerder vermeld heb, heeft deze Ayahuasca ervaring mij voorzien van nieuwe inzichten

en mij zeker verder geholpen in mijn geestelijke / spirituele ontwikkeling / ontwaking.

De liefdevolle en professionele begeleiding van jou en familie heb ik mogen ervaren als zeer positief.

Waarvoor mijn dank!

 

Ik zal met mijn vrouw een en ander kortsluiten of wij in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan de 

terugkomavond wat mij trouwens erg leuk lijkt!

 

Veel liefs!

 

Gr. M

Ayahuasca Ceremonie 6 Januari2018 M

Kleine Groep cereomie 6 Janiari 2018

Lieve Quirine

 

Twee jaar psychiater, het is om te janken natuurlijk, maar zelfs daar heb ik plezier in: me voor te stellen hoe ik volgende keer met een lach zal zeggen "C, hartstikke bedankt maar ik heb je niet meer nodig. Nee, echt, ik weet het zeker, ik weet weer waarom"

 

Het is me nog een raadsel waarom het al die tijd voor me verborgen is geweest, het is werkelijk levensreddend voor me. Het enorme verzet waarmee ik in het leven stond is me heel erg duidelijk geworden en deze keer fysiek.

Het wordt opeens weer mogelijk bij mijn lichaam te gaan komen, en het wordt me nu pas duidelijk dat ik compleet "gescheiden" leefde. Klopt ook, want ik deed alleen nog maar brein-gerichte meditaties. Ik zocht de mogelijkheid mijn verstand op nul te zetten maar zocht dit in mijn brein...duh

 

Ik wil verder. Mijn hoofd uit. Dat verzet betreft de wiet is in beweging, ik besef steeds meer hoe ik mezelf daarmee ook gevangen houd. Maar het is sinds mijn 19e mijn release. En ik ben nu bijna 57. Er wordt aan gewerkt.

 

Ik zou graag met de volgende ceremonie, die van 27 januari, weer mee willen doen, dat wordt mijn stok-achter-de-deur. En dan wordt het geen impulsieve actie maar een goed voorbereide ceremonie onder mijn eigen dekbed. Ik had nooit verwacht dat het zo zou worden en het spijt me wel dat ik jullie zoveel extra werk heb bezorgd.

 

Lieve groet,

K

Ayahuasca Ceremonie 28 December K

Groep cereomie 28 December 2017

Hoi Quirine, 

 

 Vandaag is zo'n dag! Voel me zo fijn na de ayahuasca ceremonie van gisteren. Ik heb zoveel steun van jou en Joop gekregen en ook handvaten om de verbinding met mijn innerlijke kind te houden. 

 

En ik ben erg blij met de steen. Zo bijzonder!

De groep was ook zo fijn, er hing echt een zachte, warme, liefdevolle energie in de ruimte. 

En wat is het ongelofelijk helend om het kind in mij de ruimte te geven haar verdriet te uiten. Dat heb ik nooit zo gedaan. Dank, dank, dank!

Dus het was fijn thuiskomen bij W die dan ook weer zo blij voor mij is. Lief hè. 

Weet je nog dat ik de eerste keer niet verteld had over de ayahuasca. Nu stimuleert hij mij zelfs om te gaan en ziet hij wat het mij brengt.

Wat een blije mail hé.

 

Ga nu weer lekker relaxen en genieten van deze gelukzaligheid!

 

Lieve groetjes aan Hanny, Joop en voor jou♥️🌠💫

C

Ayahuasca Ceremonie 25 November C

Groep cereomie 25 November 2017

Hoi Quirine,

Jullie hebben mijn leven veranderd, nog elke dag heb ik plezier van de ayahuasca.

Zoveel mooie inzichten en rust heb ik gekregen en ik ben door mijn faalangst heen.

Ik leef meer ik liefde en blijheid dan ik ooit geleefd heb.

Ook heb ik inzicht gekregen in de vleermuis welke tijdens de ceremonie op me afkwam, staat voor transitie en vernieuwing, helemaal passend bij mij. 

Dank jullie wel en tot de volgende keer, als ik er klaar voor ben kom ik voor de tweede ceremonie.

 

Hartelijke groet,

 

R

  

Ayahuasca Ceremonie 9 November R

Groep cereomie 9November 2017

Mijn eerste ayahuasca ervaring.                                           28 oktober 2017

Mijn intentie is om er als een betere versie van mijzelf uit te komen.

Mijn reis begint anders dan ik had verwacht, ik verwacht heldere kleuren en beelden, ik ben er klaar voor  laat maar komen, maar het komt niet...

Ik realiseer mij dat ik zoals vantevoren gezegd mij moet gaan focussen op mijn gevoel en mee moet gaan met de muziek, zodra ik dat ga doen begint het. Ik krijg een gesprek met mijn eigen innerlijke stem die me af en toe ook dingen laat zien.

Een uil komt naar mij toevliegen, ik voel zelfs de slag van zijn vleugels, blijft even boven mij hangen en verdwijnt weer. ( lievelingsdier van mijn moeder) 

In eerste instantie krijg ik te zien hoe ik vast kan zitten in mijn denken en hoeveel controle ik de hele dag door hou op mijzelf en mijn omgeving. Ik krijg het inzicht dat ik hierdoor mooie momenten in mijn leven misloop en dat er hierdoor momenten zijn waarin ik niet echt in kontakt sta met mensen en de omgeving om mij heen. Dit is een les, hier ga ik mij voortaan bewust van zijn!

Ik krijg veel inzichten, de ayahuasca geeft mij haar kracht en ervaringen, ik ben haar zo dankbaar!

Mijn ouders komen voorbij, ik hou zoveel van allebei, het zijn los van elkaar hele mooie mensen. Ik weet dat zij ook veel van elkaar houden maar ergens in hun 48 jarige huwelijk zijn zij elkaar kwijtgeraakt en minder lief voor elkaar geworden. 

Het kost mij erg veel energie om deze sfeer tussen beide mee te moeten maken.

Ik investeer veel tijd in mijn ouders, voornamelijk mijn moeder omdat zij al een paar jaar ziekenhuis in en uit moet voor onderzoeken en controles, zo verschillend van aard, als het ene voorbij is komt het andere, het lijkt of ze niet zonder ziek zijn mag zijn. Ook help ik met boodschappen en af en toe waar nodig in het huishouden. Hierdoor komt mijn kontakt met mijn vader op de achtergrond, ik merk ook dat hij zich terugtrekt.

Als het liedje "You raise me up" voorbij komt rollen de tranen over mijn wangen en moet ik erg sterk aan mijn vader denken, door hem ben ik de sterke vrouw geworden die ik nu ben! Ik mis hem, en heb hem nog zo nodig.

Hier krijg ik het inzicht dat ik over bovenstaande met hem moet gaan praten en inmiddels heb ik een  fijn gesprek met hem gehad en heb ik het gevoel dat ik echt ben doorgedrongen!

Mijn zoon komt voorbij, een prachtjongen! We hebben een goede en sterke band samen. Net 18 geworden en al bijna 2 jaar een relatie met zijn eerste grote liefde, een lieve meid.

Ik voed hem alleen op, zijn vader kon er op verschillende momenten in zijn leven niet op de juiste manier voor hem zijn. Dit heeft mijn waardering voor zijn vader tot het minpunt laten bevriezen. Los daarvan heb ik het kontakt altijd laten zijn, ik ben ervan overtuigd dat een kind zowel zijn vader als moeder nodig heeft in het leven, in welke vorm dat ook. 

Het inzicht dat ik krijg is dat ik mijn zoon zelf moet laten vertellen, dat hij zijn eigen proces moet lopen in zijn relatie en dat ik in het kontakt met zijn vader meer moet denken vanuit hoe mijn zoon het kontakt ervaart. Ik mijn kleuring eruit moet laten. 

Inmiddels heb ik hier met mijn zoon een fijn gesprek over gehad, we gaan het samen bewaken.

Bijna 6 jaar geleden heb ik mijn maatje verloren aan slokdarmakanker, ik mis hem zo. Mijn leven is er zonder hem een stukje minder mooi op geworden. Naast veel plezier, filosofeerden we samen veel over het leven, dat stukje deel ik nu met niemand meer.

Voordat ik aan deze reis begon ben ik naar de plek gegaan waar zijn as uitgestrooid ligt. Hij ligt te chillen op een eiland in een beschermd natuurgebied. Een fijne plek om naar toe te gaan met mooie herrinneringen. Mijn vragen waren "Hoe houd ik een vriendschap in leven die al 6 jaar niet meer is?" en natuurlijk heb ik hem verteld over mijn aanstaande reis en gevraagd of hij erbij wilde zijn. 

Ik denk er ineens aan en vraag "Hey T, waar ben je nu dan?" en meteen komt het liedje   "In the arms of an Angel"  gelijk gevolgd door het liedje  " I will vind you" ... Mijn belofte aan hem! WauW je bent er en ik krijg een instemend knikje. Zo mooi! 

Nu heb ik voor mij het boek liggen dat ik van hem gekregen heb, “De wereld van Sofie” van Jostein Gaarder. Een roman over de geschiedenis van de filosofie. Ik heb besloten dat ik hem opnieuw ga lezen en ik hoor in mijn hoofd, "Langzaam lezen he". 

Ik ben 13 jaar terug burn out geweest, een periode waarin ik mijzelf voorbij gelopen ben, altijd zorgde voor anderen om maar niet met mezelf geconfronteerd te worden. In deze tijd is mij iets overkomen waarvoor ik mijzelf niet heb kunnen beschermen, ben ik gemanupuleerd, ik ging blind op vertrouwen en naiviteit. Ik ben mensen tegengekomen die mij minder goed gezind waren dan ik dacht. Ik heb hier hulp voor gevraagd en gekregen, ben weer opnieuw met mijzelf in kontakt gekomen en vanaf daar alleen nog maar verder gegroeid.

Deze ervaring kwam deels weer langs, ik voelde de spijt van de ander, gezegd werd dat de ander gegroeid was, nu andere keuzes gemaakt zou hebben. Ik heb tips gekregen voor mocht het moment komen dat we elkaar weer treffen. Daarnaast zag ik elke keer iemand met een half donker/half licht gezicht, misschien de tweede persoon die inmiddels overleden is? 

Deze ervaring was ik zo beu, ik voelde mijn lijf borrelen, gevraagd werd ( Sorry voor het taalgebruik) Ben je er schijtziek of kotsmisselijk van? Ik dacht even na, en zei kotsmisselijk. Meteen daarop heb ik over moeten geven. Ik heb letterlijk de ervaring uit mijn lijf gespuugd! wat een opluchting!!!

Mijn vriendschappen zitten goed, ik heb de juiste mensen om mij heen. Daar waar het wat verwaterd is kan ik opnieuw het kontakt opzoeken, en daar waar het mij in tweestrijd zet heb ik een keus.

Ik werk al bijna 18 jaar in de gehandicaptenzorg, ik zit er nog goed op mijn plaats, ik kreeg als tip om met een collega te praten en kreeg inzicht over een client. Daarnaast "Je hoeft het niet alleen te doen" vraag hulp van je collegas bij bepaalde situaties.

Ik heb een klein lief wit katertje van net 1 jaar zelfs hij kwam voorbij, de schat. Hij mist ons als wij niet thuis zijn en ik moet hem meer in zijn natuur laten als hij thuiskomt met een gevangen dier...

Vragen over de tegenstrijdigheid van het leven, het mooie versus het slechte, werd heel simpel beantwoord; Het zijn keuzes en/of het zijn mensen die de kans krijgen om dromen uit te laten komen, hoe ziek ze ook kunnen zijn. 

Ik kreeg te zien hoe mooi, groots en veelzijdig het leven al is in zijn geheel, daar moet ik me nu eerst op gaan richten en van gaan genieten. De hele reis heb ik een glimlach op mijn gezicht, wat een ongelooflijk mooie ervaring, zacht, warm ,liefdevol en tegelijkertijd veel inzichten gekregen en hard moeten werken.

Ik wil graag nog kwijt hoe mooi, veilig en zorgzaam ik de begeleiding van jullie drie heb ervaren, wat mooi dat er mensen bestaan die zich zo toewijden aan het helpen van andere mensen! Wat mooi dat het binnen jullie gezin ontstaan is! Ook de pompoensoep en gedekte tafel achteraf was heerlijk, compliment aan de kok.

Ontzettend bedankt voor deze mooie ervaring, ik ga alle indrukken deze herfst en winter eens goed laten bezinken, daar zijn het mooie seizoenen voor, en wie weet kom ik in het voorjaar nog eens terug…

Ik geloof dat ik er echt als een betere versie van mezelf uitgekomen ben! 

Met vriendelijke groet, A.G.

Ayahuasca Ceremonie 28 Oktober A.G

Groep cereomie 28 Oktober 2017

Lieve Qurine, Vincent en Hanny,

 

Bedankt voor deze bijzondere ervaring.

Zelf heb ik erg genoten van mijn reis. Naast dat het erg mooi en gevoelig was heb ik ook mogen ervaren, dat ik trots mag zijn op de mooi ziel binnen in mij.

Het heeft mij nog dichter bij mijn vader gebracht en voor mijzelf heb ik meegekregen, dat ik niet voor andere mensen moet gaan denken.

 

Graag wil ik jullie bedanken voor het scheppen van de veilige omgeving om deze reis te kunnen maken.

Jullie zijn een prachtig gezin en het bewonderingswaardig, dat jullie dit voor andere mensen doen.

 

Een hele warme groet en heel veel succes naar de toekomst en misschien tot een volgende keer.

 

Veel liefs, Hans 

Ayahuasca Ceremonie 28 Oktober Hans

Groep cereomie 28 Oktober 2017

Mijn ervaringen van de laatste reis. Even getwijfeld of ik het wilde delen, maar het was zo'n bijzondere ervaring.....
Ik lig op mjjn matras. Alles doet pijn, mijn lichaam lijkt een eigen leven te leiden, ik heb er geen controle meer over. Alles beweegt en schokt, ik kan het niet stoppen.
De drukte in mijn hoofd wordt steeds heftiger. 
Het voelt alsof ik ergens doorheen moet, de druk op mijn hoofd en schouders wordt steeds groter, benauwd, ik wil weg, maar kant geen kant op, ik weet ook welke kant ik op zou moeten...
Ik hoor alleen een stem die zegt: ,, je doet het goed, je doet het heel goed".
Ik ben zo moe, kan de bewegingen niet stoppen, zo vermoeiend, ik kan niet meer.
Dan pakt iemand mij vast en zegt: ,,je mag geboren worden, een wedergeboorte, wil je dat?"
Alles in mij schreeuwt JA, maar hoe? In een fractie schiet er van alles door me heen: hoe, kan ik niet, ben daar te moe voor, ik voel mijn voeten niet, welke kant moet ik op? Maar tegelijkertijd is er ook een zeker weten dat ik geen keus heb, het is nu of nooit meer.
Ik voel de druk op mijn hoofd groter worden, het doet pijn, benauwd, kan geen adem meer halen en dan voel ik dat mijn hoofd vastgepakt en heel voorzichtig gedraaid wordt, nú voel ik welke kant ik op moet. Ik moet door, het zweet gutst van me af, ik voel mijn onderbenen niet, heb geen voeten. Opeens voel ik een bodem, daar kan ik me op afzetten om verder te gaan.
Maar wil ik dat kan ik dat? Dat betekent JA zeggen tegen mijn leven, tegen mij lijf, tegen Wie ik Werkelijk ben!
Ik voel de druk op mijn voeten groter worden, er wordt gezegd dat ik het zélf moet doen, dat ik het kan. Met mijn laatste kracht zet ik me af en ik voel dat ik door een barrière heen glij, mijn schouders gaan erdoor en na een laatste afzet schiet ik er helemaal door.
Ik hoor stemmen die me welkom heten, die blij met me zijn, ze noemen mijn naam. Dat voelt fijn, ik heb de juiste keus gemaakt, maar o wat was dat hard werken.... Ik ben doodmoe, maar er is ruimte en overal licht om me heen. De pijn verzacht en zomaar ineens is er rust in mijn hoofd. Ik hoor het Ave Maria!
Het effect van deze reis is dat ik weer meer moed gekregen heb om te handelen met de pijn, wéér minder medicatie nodig heb, ik voel me rustig en blij.
Dank voor de liefdevolle begeleiding, jullie waren daar precies op de juiste momenten!!💜

Ayahuasca Ceremonie 22 Juli van Hanneke

groep cereomie 22 juli 2017

Het is inmiddels een paar dagen geleden dat ik voor de tweede keer Ayahuasca heb gedaan bij Hanny en Quirine. Ik vind het lastig om precies de goede woorden te vinden die kunnen uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor hun fantastische en liefdevolle begeleiding. Er is erna voor mij veel veranderd in mijn leven in hele positieve zin! Mijn relaties zijn liefdevoller en ik ben ook veel liefdevoller naar mezelf. Ik kan mezelf eindelijk erkennen en het voelt zo goed! Het is zo warm en fijn om in hun liefdevolle omgeving je eigen proceswerk aan te gaan er erdoorheen te gaan. Daarnaast zie je ook de prachtigste dingen voorbij komen! Ik heb gezweefd door het universum en gevoeld uit wat voor liefdevolle plek wij allemaal vandaan komen. Ook heb ik flarden uit vorige levens gezien en ben veel dieren tegengekomen of geweest. Verder is er veel in mijn onderbewuste gebeurd. Ik ben door veel emoties heen gegaan die ik allemaal niet kan plaatsen, maar wat heel erg goed voelde om op te ruimen. Zeker nu een paar dagen na de tweede keer voel ik me weer een stuk lichter. Ik kan dit aan iedereen aanraden en ik ga zeker zelf nog vaker terug!! Het is een cadeautje om op deze manier mezelf te leren kennen. Ik ben ontzettend dankbaar.

 

 

Liefs,

M.L.

Ayahuasca Ceremonie 17 Juni van M.L.

groep cereomie 17 juni 2017

Mijn Ayahuasca ervaring met Krystal:

Hallo reizigers en reizigers in spe!
Eerst en vooral wil ik de begeleiders bedanken.
Dit maakt echt het verschil in een Ayahuasca reis.
Als je reist ben je in verbinding.  Dit was duidelijk te merken in de begeleiding.  Voor mij was het niet de eerste reis.  Heb dit al een 5tal keer mogen ervaren.  Dus is het makkelijk om te vergelijken.  Zo kan ik je ook beter informeren.  Hoe ze het bij Krystal aanpakken heeft me echt uit mijn sokken geblazen.  Zo veel liefde en deskundigheid.  Je weet en voelt dat je in goede handen bent.  Graag geef ik jou enkele tips mee voor het reizen.  In de reis kom je nogal wat tegen.  Je angsten presenteren zich en de kunst is volgens mij je angsten onder ogen te zien.  Dit kan op veel manieren.  Je kunt er vol in gaan en die angst helemaal terug beleven. Of je geeft je er aan over.  Veel mensen nemen dit letterlijk en verwarren overgeven met overgave.  Overgave werkt het best voor mezelf.  Maar niet iedereen is hetzelfde dus is het best voor jezelf even te kijken wat beter voelt.  Verder heb ik een sterke connectie ervaren wat super mooi was en is.  Voor mij lijkt het wel dat ik een glimp achter de schermen mocht nemen.  Hoe de mechanics van de matrix werken.  Of hoe we onze realiteit beleven.  Meer dan ooit werd duidelijk dat onvoorwaardelijke liefde de sleutel is tot alles.  We zijn crealisators van ons eigen leven.  Onze gedachten zijn krachten en richten energie op datgene waar we onze aandacht op richten.  Dus opletten met minder goede gedachten.  Verder lijkt het me ook belangrijk zoals ze vanuit Krystal ook aangeven om lichte maaltijden te nuttigen voor je de reis ondergaat.  Zelf had ik 2 dagen gevast.  Enkel water dus.  Hierdoor krijg je een mentale zuiverheid en scherpere focus.  Hierdoor is het ook makkelijker om in overgave te gaan en dus niet in overgeven.  Waarom ze het een reis noemen is ook interessant.  Je lijkt in een rollercoaster te zitten en je reist van event naar event.  Stukken die je tegen houden in je leven om verder te kunnen presenteren zich daar.  Wat nog mooier is is dat je ook inzichten mag ontvangen.  Deze zijn nuttig om door obstakels te gaan.  Ook hier heb je weer de keuze er vol in gaan of je er aan overgeven of in overgave gaan.  Op je reis kun je ook dieren tegen komen.  Wat super mooi is is dat je na de reis kunt nabespreken.  En krijg je nog meer duidelijkheid over de dieren die in je reis naar voren komen.  Zo kun je de verkregen inzichten versterken of nog meer verduidelijken.  Naar mijn mening is een Ayahuasca reis voor iedereen die meer inzichten wil en hier een sterk verlangen in heeft.  Naar mijn bescheiden mening is het een hulp middel om je derde oog te gebruiken en zo in andere dimensies te kijken.  Dit kan ook door oefening.  Maar het is handig om het te kunnen ervaren zodat je kunt herkennen wanneer je derde oog actief is en wat je dan zoal kunt zien.  Voor wie is het niet volgens mij.  Mensen die het recreatief willen gebruiken en even van de wereld willen zijn.  Ook als je niet echt goed in je vel zit of in labiele toestand bent.  Maar bij Krystal beoordelen ze professioneel of het wat voor je is.   Overweeg je om een Ayahuasca avontuur aan te gaan dan is Krystal the place to be.  Geniet er ten volle van en ik wens je heel veel inzichten toe zodat jij je leven ten volle kunt leven.  Geniet van deze prachtige dag want elke dag is een geschenk.  Maak van je leven een groot feest waarbij je elke dag een pakje mag openen.  Wil je een uniek en waardevol geschenk dan zou je een Ayahuasca reis zeker kunnen overwegen.  Groetjes vanwege Thomas internationaal trainer in Mesmerisme en Magnetisme voor Suc7.

  

Ayahuasca ervaring Tom

groep cereomie 18 mei 2017

Ik haal veel kracht uit wat ik heb ervaren en ben heel dankbaar voor de ayauasca reis. Ik krijg nog steeds ingevingen hiervan. 

Ik heb ook truffels gebruikt vorige week in berlijn en heb daar tot mijn verassing nog een fysieke en visueel schitterende natuurervaring gehad.  Prachtig gewoon. Het is wennen om met al deze ervaringen weer je dagelijks dingen te toen want het is allemaal niet zo van belang. 

Maar richten op het leggen van relatie en bezieling, magie en een goed verhaal voelt zinvol :)ik kan me niet duidelijker uitdrukken maar wat een inzichten:)

Bedankt voor jullie prachtige werk ook hierbij!

Graag tot ziens!

Ayahuasca ervaring P

groep cereomie 20 april 2017

Hallo lieve mensen

Gisteren mijn tweede Ayahuasca ceremonie mogen meemaken bij jullie. Ik was bang, heel bang en ik had ook een enorme weerstand om mezelf over te geven en om te durven vertrouwen. 
Mijn eerste ervaring met Ayahuasca was intens, ik wilde en durfde me niet helemaal te laten gaan en plaatste voorwaarden aan de ervaring, wat natuurlijk niet werkt en daardoor zat ik een een achtbaan die maar niet wilde stoppen. Mijn eerste reis eindigde in mijn kindstukje wat wel echt heel mooi en emotioneel was. 
Dit keer heb ik toch heeeel erg mijn best gedaan om moeder Ayahuasca te vertrouwen en daar heb ik gelukkig vertrouwen voor terug gekregen. Ze heeft me bij de hand gepakt en meegenomen op een mooie maar soms ook even heftige reis. De meditatie was heerlijk, heel prettig om zo de reis in te mogen gaan. Heb me heel bewust over gegeven aan het process. De reis begon in mijn kindstukje, wat een verdieping was van mijn vorige reis. Ik kreeg zoveel liefde te voelen en mede dankzij de prachtige begeleiders werd mijn hartchakra geopend als een mooie lotusbloem waardoor het licht en de liefde volop binnen konden stromen. Tranen van geluk. 
Na de tweede schenking wist ik dat me nog iets te doen stond. Die angst die in me zat en die ik zolang bij me heb gedragen om me zogenaamd te beschermen moest eruit. Het drukte zo zwaar op me maar ik vond het tegelijkertijd zo moeilijk om het los te laten. Telkens weer probeerde ik een vinger in mijn keel te stoppen om het eruit te gooien maar het kwam maar niet. Dan parkeerde ik het even en probeerde me te focussen op wat mama aya me nog meer allemaal wilde laten zien maar ik had geen rust totdat ik letterlijk die angst uit kon spugen. Ik was er tegelijkertijd ook zo bang van... Uiteindelijk kwam het eindelijk naar boven en dat was fijn. Weg ermee! Ik heb er heel veel ruimte in mijn buik voor terug gekregen wat in eerst instantie nog vreemd aanvoelde maar nu voelt het heerlijk licht. 

Wat ik deze keer heel erg merkte tijdens mijn reis is dat ik zelf gewoon best veel vragen kon stellen. Op heel veel vragen kwam als antwoord: dat komt later, eerst even dit. Wat ik vooral heel sterk heb gevoeld is dat alles op zijn tijd komt en dat ik nu gewoon eerst mag gaan genieten van dit mooie leven op moeder aarde. Ik wil heel veel maar kan en mag het niet forceren, het komt zoals komt. Ik mag er gewoon zijn en in mijn kracht staan en lief hebben, heel veel lief hebben.
Ook heb ik mijn oma even mogen knuffelen en de overleden stiefvader van mijn man is ook nog voorbij gekomen. Ik heb ik gedanst met oervrouwen en ik heb er een zus bij :). Tevens heb ik me ook nog laten op laten eten door een wolf ;) en dat was niet eng. Ook heb ik gezien dat mijn man nu ook klaar is om te gaan reizen en hij zei vanochtend dat hij zelf ook heel graag wilde. Wat ook heel mooi was is dat ik de hele tijd de energie van de begeleiders voorbij zag komen terwijl ik mijn ogen dicht had.
Na mijn eerste reis heb ik de hele tijd gezegd dat ik zo graag met een open hart wil leven, nou dat ik zeker gelukt! Alles voelt gewoon goed zoals het nu is. Er is zeker nog meer werk aan de winkel en ze wilde me nog veel meer laten zien maar ik was op een gegeven moment zo moe dat dat een volgende keer komt. 
Op dit moment ben ik gewoon heel dankbaar dat ik die mooie liefde heb mogen voelen en dat ik me ervoor open heb durven stellen om deze te mogen ontvangen, mede dankzij jullie hulp.

Wat verder ook nog heel speciaal is en zeker waardig om even te vermelden is dat ik vanochtend met Jetske en Maaike nog even lekker naar het bos ben gegaan om daar even te genieten van een mooie wandeling. We zaten op een bankje naar het bijgevoegde nummer te luisteren toen er ineens een bijzondere vrouw met hond het bospad opliep. Ze zag ons, hoorde de muziek en was verroerd. Ze voelde onze mooie energie en wilde daar meer van weten. Hebben we daar gewoon een potje staan huilen en elkaar omhelsd waarna ze weer doorliep. Wat een mooie en bijzondere ontmoeting.

“The light in me sees and recognises the light in you”. 

Dank je wel mooie mensen voor deze mooie en bijzondere ervaring en tot wederzien!

anoniem

ceremonie 23 maart 2017

Lieve iedereen,

Ik heb gisteren mijn eerste Ayahuasca ceremonie mogen meemaken en het was werkelijk een prachtige ervaring.

Ik was erg nerveus omdat ik totaal niet wist wat ik kon verwachten maar heb me uiteindelijk helemaal kunnen overgeven en me laten meevoeren.

Ik heb veel liefde ervaren en ook veel duisternis gezien waarbij ik op het donkerste moment de hulp kreeg die ik zo hard nodig had. Dat was een erg mooi en emotioneel moment. Ik heb veel van mijn vorige levens mogen zien en werd steeds maar weer meegevoerd naar verschillende plekken. Ook zag ik dat ik veel te geven heb aan de mensen die dicht bij me staan en dat ik me daarvoor had afgesloten. Dat is een heel belangrijk inzicht geweest. Ik zag mezelf als ziel, een bolletje licht, heel kinderlijk dat werd beschermd door een vrouwelijke hogere kracht. 

Ik ben het nog allemaal aan het verwerken/genieten en kan niet wachten tot mijn volgende reis.

Jetske

ceremonie 23 maart 2017

Ik zit in de trein naar huis na een heftige maar prachtige ayuasca ceremonie gisteren. Ik heb het gevoel herboren te zijn. Ik heb een ontmoeting gehad met het kleine meisje dat in mij woont maar waar ik mijn levenlang geen verbinding mee voelde. Ik kon haar alleen maar afwijzen en hield haar verantwoordelijk voor alles wat haar was overkomen. Al bij mijn eerste ayuasca ceremonie gaf ik aan dat
" heling", letterlijk 
" heel" worden mijn grote wens was. Dat het kleine meisje een wordt met de vrouw die ik nu ben. Elke ceremonie kwam ik een stukje dichterbij maar gister mocht ik haar eindelijk ontmoeten. Voor het eerst voelde ik de pijn voor dat meisje en niet voor de ander( moeder, vader of wie dan ook). En die pijn was heftig en ging veel verder terug dan ik mij altijd beseft heb. Het ontstaan van mijn overlevingsstrategieën en zien dat ik daarmee het meisje al vroeg heb verlaten. Door haar te omarmen, compassie met haar te voelen en de pijn te kunnen uiten voel ik eindelijk dat de energie in mij stroomt . Ik ben niet meer afgesneden van een deel van mij en voel me lichtelijk euforisch.
Enorm dankbaar ben ik voor de liefdevolle en veilige omgeving die het mij mogelijk heeft gemaakt dit proces aan te gaan. De onvoorwaardelijke, liefdevolle begeleiding van Hanny, Quirine en Yvonne die bij mijn pijn aanwezig wilde zijn en die ik ook toe kon staan van die pijn getuige te zijn. Hun steun is voor mij een enorme erkenning. 
Dank jullie wel allemaal! 
Liefs, Carla❤️❤️

Carla

ceremonie 23 maart 2017

Ervaring mijn eerste Ayahuasca reis.

 

Nadat ik mij had opgegeven voor mijn eerste reis kwam er een rust over mij. Het voelde goed om dit aan te gaan. Het was ongeveer twee weken voor de reis. 

De reis zelf was bijzonder. In het begin dacht ik dat er niets gebeurde omdat er geen beelden kwamen. Er was wat gekriebel in het hoofd en ik had het erg koud. Ondertussen voelde ik wel dat de kundalinie energie wakker werd gemaakt. Een enorme warmte vanuit het stuitje kwam langzaam in mijn rug omhoog. Daarna kwamen er steeds meer beelden. Van tijd of de muziek maakte ik weinig  mee.

Oude ervaringen werden zichtbaar, verdriet kwam en tranen begonnen te stromen.

Na de tweede schenking kwamen er andere beelden. Mijn handen tintelden enorm en mijn lijf begon te bewegen. En dan het gevoel te moeten overgeven. Ik ben toen rechtop gaan zitten. Langzaam maar zeker voelde ik dat er iets uit moest. Dit rustig laten komen. Ondertussen was Quirine de kundalinie energie nog meer aan het activeren door met haar hand de energie naar boven te brengen op de rug. Toen kwam het echt. Wat een opluchting, wat een overgave….wat een ruimte….

Daarna weer gaan liggen en enorm veel beweging. Kon niet stilliggen. Ademhaling gebruiken. Afwisselend diepe rust….beweging… totdat de tintelingen uit de handen waren. 

Prachtige beelden, veel heling en niet alleen voor mij….

Daarna rust, warmte en dankbaarheid. Ik hou mezelf vast en hoor mezelf ik hou van mij zeggen 

 

De volgende dag tijd en rust nodig om weer mezelf te worden. Enorme honger en dorst. Trillerig en  sterke geuren ruiken. Het hele huis gelucht. Veel dankbaarheid, zachtheid, liefde…

De tweede dag voel veel zachtheid. Het hart is open en de energie stroomt. Ik hou van mij hoor ik mezelf de hele dag zeggen. Alles is goed.

A

ceremonie 16 februari 2017

Eerst over de ayahuasca-reis zelf. Toen we met een kopje thee zaten te wachten tot iedereen er was, had ik een gesprek met ... Zei vertelde mij dat ze al 1x eerder een reis had gemaakt, maar dat de eerste ronde toen niet zo'n succes was geweest. Ze had namelijk teveel in haar eigen hoofd gezeten, en had zo onvoldoende ruimte voor de ayahuasca gelaten om haar werk te doen. Ze raadde mij dan ook aan om me aan de ervaring over te geven. Omdat het teveel in je hoofd zitten mij niet onbekend is, om het zacht uit te drukken, nam ik me voor om haar advies op te volgen. Al snel bleek echter dat dat geen probleem zou zijn.

De meditatie waarmee we, na het drinken van de ayahuasca, de ceremonie begonnen was nog niet eens afgelopen of het begon al te werken. De werking van ayahuasca overspoelde me als een golf, waarna ik beelden begon te zien. De beelden die ik zal leken op een middeleeuws schilderij van de hel. Ik zag allerlei rode en paarse taferelen, waaronder een aantal duivelachtige figuren. Toch ervoer ik gek genoeg geen angst. Ik begon wel meteen de beelden analyseren. Ik vroeg me af waarom ik juist deze beelden zag, wat ze te betekenen hadden en hoe ik ze moest begrijpen. Daarna kreeg ik een stekende pijn in mijn hoofd. Het nadenken, analyseren, begon letterlijk pijn te doen. Ik wist eigenlijk niet goed wat me overkwam, nadenken deed pijn en er was dus geen mogelijkheid om aan de pijn te ontsnappen. 
Van tevoren was gezegd dat het mogelijk was moeder Ayahuasca tot je zou 'spreken'. Ik heb me erover verbaasd hoe duidelijk de boodschap in mijn geval was. Ik kreeg het beeld van dualiteit tussen gevoel en ratio. Mijn gevoel was een zwak plantje, dat helemaal ingekapseld was door een soort van 'tentakels'. Deze tentakels waren mijn ratio. Mijn gevoel 'schreeuwde' naar mij. 'Waarom heb je me al die tijd genegeerd, buitengesloten, verwaarloosd?'. Op dat moment werd ik misselijk en moest ik enorm overgeven. Het was alsof ik de omstrengeling van de tentakels 'eruit' moest gooien, maar dat ging niet 1-2-3. Zodoende bleef het overgeven en de pijn in mijn hoofd een flinke tijd aanhouden. Het was bepaald geen pretje. Toch had ik wel het gevoel dat het goed was. Ik heb het later aan vrienden omschreven als de pijn bij een massage als je erg stijve spieren hebt. Op dat moment is het zwaar, maar het is wel dé manier om je spieren weer soepel te krijgen waarna weer verder kan.

Intussen bleef mijn gevoel de boven geschreven boodschap naar me schreeuwen. In mijn hoofd excuseerde ik me dat ik het zover had laten komen. Toch bleef de misselijkheid aanhouden. Het was duidelijk nodig om de omstrengeling van de tentakels te doen verslappen. Ergens besefte ik ook wel dat het goed was dat ik het nu zwaar had. Het zou de boodschap daadwerkelijk laten doordringen.

Toen het tijd was voor de 2e ronde, wist ik eigenlijk al dat ik het 2e drankje niet binnen zou houden. Mijn lichaam voelde zo vermoeid aan, en ik wist dat ik niet in staat was om nog zo'n sessie als de eerste door te maken. Na 2x proberen bleek inderdaad dat ik het niet binnen ging houden, en hebben we het maar zo gelaten. De 2e sessie kon ik daardoor gebruiken om het gekregen inzicht enigszins in te laten dalen. Ik kreeg toen ook mooie beelden te zien, beelden zoals ik het leven op aarde graag zou zien. één beeld is denk ik extra leuk om te vertellen, omdat het exemplarisch is voor de rest. Ik zag namelijk een beeld voor me dat voor mij de ideale politiek/samenlevingsvorm symboliseerde. Het was een kring van mensen die allemaal gearmd met elkaar stonden, zoals je (voetbal) supporters wel eens ziet doen. Zodoende vormen zij een gesloten cirkel, met hun blik naar het het middel van de cirkel gericht. Op deze groep mensen stond dan weer een andere groep mensen die hetzelfde deden, en op die groep weer een andere groep. Zo vormden zij samen een soort van toren. In het middelpunt van de toren stond 1 groep mensen, die ook een cirkel vormden. Zij stonden echter met de rug naar elkaar toe, en keken dus ieder naar iemand in de cirkel buiten hen. Ieder van de binnenste groep had de armen gespreid, en met de handpalmen boven gericht richting de groep buiten hen (in een 'geef' gebaar dus). Dit symboliseerde voor mij de ideale samenleving; samenhorigheid en steun onder de groep mensen die samen de toren vormden, en leiders die hetgeen zij doen in dienst doen van de groep die zij leiden. Het is een beeld dat ik me nog regelmatig voor de geest haal.

Veel sneller dan verwacht (je verliest alle besef van tijd natuurlijk) zat de ceremonie er al weer op. Ik schrok eigenlijk een beetje, en wist niet zeker of ik mijn gevoel al genoeg 'teruggevonden' had. Ook omdat ik nog steeds nogal nogal duf was, bleef ik wat langer liggen. Ik heb deze tijd gebruikt om bij te trekken, maar ook om goed te voelen waar mijn gevoel ook alweer zat. Ik wilde dat duidelijk hebben, en weer 'voelen' zitten in mijn lichaam, voor ik de ruimte zou verlaten. Na een poos had ik genoeg zekerheid dat mijn gevoel inderdaad weer op zijn plaats zat (bij mijn hart), en ik het niet zomaar meer zou verliezen. Dat was het moment dat ik de ruimte met een gerust hart kon verlaten.

Sindsdien is er voor mij een hoop veranderd. Ik heb het gevoel weer beter in balans te zijn in de verhouding ratio en gevoel. Ook kan ik mijn gevoel als het ware weer voelen zitten. Ik merk ook dat het doorwerkt in de keuzes die ik maak in mijn leven. Ik probeer meer rust te nemen, en meer tijd door te brengen met vrienden en familie. Ook ben ik onlangs, na een laatste bezoek aan een groot advocatenkantoor, tot het inzicht gekomen dat de commerciële advocatuur niet voor mij is. Ik wil graag een verschil maken in deze wereld, en hoe moeilijk dat ook in de praktijk te verwezenlijken is, ga ik op zoek naar een plek waar ik dat kan doen. Dat is een keuze die veel te maken heeft met trouw zijn aan mijzelf. Nu ik mijn gevoel weer terug heb gevonden, ben ik weer beter in staat om in te schatten wat trouw zijn aan mijzelf in een concreet geval betekent. Ik heb dan ook het gevoel dat ik mijzelf weer heb teruggevonden, en dat is een fantastisch cadeau. 

Ook is het bijzonder om door deze ervaring meer inzicht te hebben gekregen in een wereld die voor mijn moeder zo'n belangrijk deel van haar leven is. Door deze andere kant van haar te zien heb ik haar een stuk beter heb leren kennen, en leren begrijpen. 

Ik wil jullie dan ook ontzettend bedanken voor het werk dat jullie doen, en de bijstand tijdens de ceremonie! Ik weet niet of ik het op de dag zelf ook al had gezegd, maar volgens mij doen jullie Gods werk :). Dat is een groot, maar echt volledig terecht compliment. 

De ayahuasca-reis heeft mij zoals gezegd veel goeds gebracht. Toch is de klacht van het last hebben van bepaalde kleding en ringen die mij (geestelijk) beklemmen nog niet over. Ik heb het idee dat ik dat gebied nog werk te verzetten heb, en dat het eenvoudigweg te veel was om allemaal in één dag te doen. Jullie zien me dus zeker nog eens terugkomen op een volgende ceremonie!

P

ceremonie november 2016

Hoi Quirine, hier even een update na Donderdag.

In de afgelopen dagen is alles op zijn plek gevallen, of beter gezegd; zijn er nieuwe deuren open gegaan.

Ik weet nu ook waarom ik dit niet in een groep moest doen, maar individueel met jou.

Deze Aya sessie was voor mij de laatste in een rij van 5 en heeft voor mij alles duidelijk gemaakt en de eerdere reizen zijn nu ook helemaal duidelijk. Kortom, de beste reis die ik maar kon maken. Nogmaals, dank je wel voor alles

anoniem

reactie op een idividuele ceremonie

Deze ceremonie leek weer hetzelfde te beginnen als de vorige. Mijn wenkbrauwen gingen omhoog, mijn hoofd wilde omhoog, en soms ook een glimlach van oor tot oor. Maar na een tijdje werd het anders, mijn knieën kwamen omhoog, en mijn borstbeen ook. Dat gebeurde een paar keer en toen pakte een engel me onder mijn knieën en in mijn rug vast en bracht me omhoog naar een wolk waar ik stond tegenover mezelf als kind van een jaar of 4. Ik heb met haar gedanst, gespeeld en merkte dat ik haar in de loop van mijn leven was kwijtgeraakt. Ze stapte in me en het kind werd weer onderdeel van me. Ik mag me weer meer kind voelen, lekker ondeugend en lol hebben. Ook kwam naar boven dat ik vroeger niet graag treurige muziek wilde horen. Naar mijnidee omdat ik dan bang was het kind in mij te verliezen. Ook ben ik nog gaan staan voor mijn kracht, benen een beetje uit elkaar en ik mag er ook zijn en mijn mening geven. Toen kwam mijn krachtdier een wolf tussen mijn benen liggen om me nog wat extra steun te geven. Daarna werd ik weer door een engel opgepakt en nog hoger gebracht. Daar werd mijn lichaam allemaal kleine bolletjes. Deze werden door elkaar gehusseld, alsof het gereset moest worden. Dat gebeurde ook met mijn hoofd. Het voelde wel eng, maar toen ik me er aan overgaf was het fijn. Ik bleef liggen en kreeg last in mijn onderrug, die bleef aanwezig. Ik ben gaan zitten om mijn rug wat ruimte te geven. Maar toen voelde ik het, er moet iets in mijn rug ontstaan. Ik heb gevraagd of Hanny over mijn rug wilde wrijven. Ze zei:”Zet iedereen maar achter je neer, je ouders, voorouders”. En toen merkte ik het. Ik moest zelf ook engelenvleugels krijgen. Wauw wat mooi. Toen ze er waren ben ik gaan vliegen, zelfs met mijn dochter samen. Wat mooi en gaaf was dat. Toen merkte ik dat er nog wat dwars zat. Er moest nog wat uit. Maar het lukte nog niet echt, ik was aan het boeren en het hield niet meer op. Dat deed mijn oma vroeger ook en ik ergerde me daar altijd aan, en nu deed ik het zelf. Ik moest er ook heel hard van lachen!! Het moest toch gewoon gebeuren. Tweede schenking, Er werd gedanst; ik danste, soms zo dat ik er zelfs gewichtsloos van werd, zo mooi en hoog. Ik danste vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd. Heerlijk was dat. Ik ben ook weer gaan staan en ben gaan dansen wel wat stilletje op mijn plek maar de beelden gingen door heel de zaal heen. Daarna kwamen er giants, hele grote oer mensen/reuzen, met van die mega schouder spieren, eigenlijk zijn ze een en al grote spiermassa. Ze waren zo groot dat ik zo klein leek als een zandkorrel. Maar toen ging ik spelen met mezelf groter te maken en werden de giants kleiner. Dit ging ik ook doen met een hoop mensen om mij heen, want ik mag er ook zijn, Ga in je eigen kracht staan. Spreek je mening uit. Wordt groter en dat heb ik in de Ayahuaca reis letterlijk gedaan. Het was wel een gevecht, want de andere mensen werden ook weer groter en ze duwde mij daardoor kleiner. Waardoor ik voor mezelf op moest komen en weer groter moest worden. En dit is uiteindelijk gelukt. Maar ondertussen was ik misselijk en wilde er iedere keer iets uitgooien. Het stukje zoals het de laatste tijd met me ging. Leven vanuit mijn hoofd. Dit lukte niet. Ik wilde dat iemand zei gooi het er maar uit of laat maar komen, maar Caroline en Hanny deden dit allebei niet. Dat was omdat ik het zelf moest doen, zonder bevestiging van iemand anders, dit moet ik ook gaan doen in het echte leven was een les. Van uit mezelf, zonder bevestiging/ goedkeuring van iemand anders. Toen sloten we de ceremonie maar ik was nog niet klaar. Ik was nog steeds misselijk en ging weer terug liggen. Er lag een steen auraliet Die heb ik vast gepakt en merkte dat hij hetzelfde in de hand lag als mijn vroegere knuffel Alfred. Dat was heerlijk. Ook mijn ander knuffel Olly was er weer. Olly werd zo groot dat hij een boog van vertrouwen over me heen maakte. Mijn misselijkheid bleef. Naar mijn idee was iedereen al weg. Ik lag daar nog. Ik kreeg het gevoel alsof ik echt ziek werd en hier nog 2 weken last van zou hebben. Dat ze mijn vriend moesten bellen om mij op te komen halen. Maar die had daar geen zin in dat ik 2 weken nog niet lekker/ziek was. Hij moest me verzorgen maar wilde dit niet. Ondertussen hoorde ik alle stemmen van de mensen die al zaten te eten, het leek alsof ze nog in de ceremonie ruimte waren. Dat voelde fijn. Maar een stukje van mijn bewustzijn wist ook dat het niet zo was. Het gevoel van ik blijf in deze reis bleef. Er was bijna niemand meer hier. Weer werd mijn vriend gebeld die me op moest halen zodat ik thuis verder uit kon rusten, en hij zou er bij moeten zijn als ik zou overgeven. Hij moet me ondersteunen. En toen kwam het, het is goed om even zo te zijn, en even thuis te zitten. Heb er vrede mee. Toen dat kwam was ik ook ineens uit de reis de misselijkheid was over, en met een scheetje was het weer oke en was er weer…. hihi

ayahuasca

groeps ceremonie

Hi Q

Jaa ik heb heerlijk gereisd!

Was een mooie ervaring.

Dank voor jouw nabijheid.

Wie weet tot een volgende keer

J

Individuele ayahuasca ceremonie

Mijn Ayahuasca reis was een bijzondere ervaring. Ik heb moeder Ayahuasca gevraagd of ik mijn onbewuste emotie mocht loslaten en het bijzondere was dat ik zoveel emoties heb verwerkt en dat het me enorm heeft opgelucht.
Ik had al wat ervaringen van naasten  gehoord over hun reis, maar nog niet op internet gekeken wat er mogelijk zou gaan gebeuren. Dus ging ik er redelijk blanco in en heb het allemaal laten gebeuren. Ik ben ook geen moment bang geweest.
Na het drankje ben ik rustig gaan liggen en zag in het begin hele mooie soort kerkelijke plafonds en toen begon een soort droom of meditatie met het verwerken van de emoties. Ik heb afscheid genomen van vele dierbaren. Ze toegesproken en om ze gehuild en losgelaten. Ook heb ik emoties, die ik verstandelijk goed kan beredeneren maar die emotioneel nog vast zaten, losgelaten. Mijn angsten en krampachtige controles heb ik ook losgelaten. Wanneer ik mijn ogen open deed was ik weer wakker maar dat wilde ik niet. Ik vond het zo fijn om dit allemaal te verwerken. De muziek tijdens de ceremonie was geweldig het sloot naadloos aan bij de verwerking van alles. Tot slot kreeg ik de boodschap dat ik mocht ZIJN en dat het goed was voor vandaag. Na de reis hebben we nog fijn nagepraat en ik ging met een blij gevoel naar huis en met de stellige zekerheid dat een volgende Ayahuasca reis zeker op mijn verlanglijstje staat. Met dank aan onze lieve begeleiders.

ayahuasca ervaring

groep cereomie

Ervaring van mijn tweede reis Ook nu weer gebeurt er van alles in de dagen voor mijn tweede reis. Het meest opmerkelijke is het volgende. Ik sta op met een 'grauwe mist sluier' om me heen en voel me gedeprimeerd. Ik vraag me af waar dat vandaan komt en realiseer me na enige tijd dat er de avond ervoor iets gebeurde waardoor een 'oude angst' weer volledig aanwezig was en waar ik geen aandacht aan heb gegeven. In mijn gedachte komt ook een van de vorige yogalessen van Hanny naar boven waarin ze de begrippen vertrouwen, overgave en aanvaarding behandelde. Ik pas dit toe op de 'oude angst ervaring' en het ongelofelijke gebeurt, de grauwe mist sluier spat als een zeepbel voor mijn ogen uiteen en ik voel me herboren! Met nog meer vertrouwen ga ik naar de tweede reis. Ik ben al geëmotioneerd voordat we beginnen, een positieve spanning, en neem me voor me echt over te geven en de ervaring een plaats in mijn verdere leven te geven. Ik voel dit keer de Ayahuasca langzaam door mijn lijf stromen tot in de toppen van mijn vingers en tenen en dan zie ik weer de meest prachtige kleuren en beelden aan me voorbij trekken. De muziek die gespeeld wordt is fantastisch en neemt me mee naar kleuren en beelden die ik nog nooit gezien heb. Het lukt me om me volledig over te geven en ik geniet tot het einde van mijn reis, dat kan ook niet anders want ik voel me 'gedragen'. Ook nu krijg ik prachtige inzichten over mijn leven, wat achter me ligt maar ook voor de toekomst. Ik krijg het advies vertrouwen, overgave en aanvaarding te blijven gebruiken in situaties waarbij oude angst weer terug komt in mijn systeem, immers dat is iets wat werkt als een allergie, het hoeft maar aangeraakt te worden en 'het' is er weer, echter ik weet nu hoe ik dit kan 'laten oplossen'. Ik mag gaan GENIETEN wordt me gezegd, huilen hoef ik niet meer want dat heb ik genoeg gedaan. Tijdens mijn eerste reis ontmoette ik twee gidsen waarvan een er zich aan me bekend maakte, deze reis was het de tweede. Dat is wat me op het moment van dit schrijven te binnen schiet, het was nog veel meer en allemaal positief. En ....... het gaat door. 's Avonds in bed gaat de muziek in mijn hoofd weer spelen en ik zit weer helemaal in de reis totdat ik mezelf zeg 'en nu slapen', ook de nacht erna gebeurt dat nog een keer. Twee dagen later tijdens een meditatie raak ik mijn eigen 'ziel' aan (zo voelde het) en dat is zo overweldigend dat ik spontaan moet huilen, het licht wat door me stroomt is niet te beschrijven. De behoefte om dit licht te delen met anderen is sterk en doe ik op momenten dat ik voel dat het nodig is. Het is nu bijna twee weken geleden dat ik voor de tweede keer reisde, het gevoel van 'gedragen' worden blijft, ik voel me blijer en van buitenstaanders krijg ik te horen dat ik straal. Kan het nog mooier?! Ik dank je nogmaals Hanny dat jij me op dit pad bracht!

ayahuasca ervaring

groep cereomie

Dag lieve Hanny , 
Ik ben nog enorm aan het na genieten! Lijkt of er iemand anders in mijn lichaam is binnen gekropen. Bizar wat me is overkomen gisteren maar onbeschrijfelijk prachtig mooi. Mijn kinderen hebben mijn energie in de ochtend gelijk gevoeld. Anber moest huilen en hebben heerlijk na geknuffeld. Mijn les is dat ik alles op en met gevoel moet doen en vanuit mijn HART en niet met mijn verstand. Wil dit gevoel eeuwig vast blijven houden. Dit is mijn mooiste kado die ik van Bart gekregen heb en mede jou werkelijk gemaakt is. Mijn dank voor je warme knuffel.
Veel liefde voor jou Pervin (Ps:12 mei ga ik deze reis afmaken )

ayahuasca ervaring P

groep cereomie

Hallo Hanny en Quirine, 
Wat attent en lief dat je nog een mail na stuurt. Hoe kan het ook anders, ik heb je als een zeer liefdevol en toegewijde vrouw leren kennen. Ik heb een paar dagen gewacht om een reactie te geven. Er gebeurd(e) gewoon nog heel veel. Ayahuasca: Ik ben de dag positief in gegaan, wat ook mijn levensinstelling is. Ik heb wel met een reden deze ceremonie gedaan. Ik ben niet gewenst als kind en alhoewel ik probeerde dat goed achter me te laten in het dagelijks leven zat het toch ingebakken in mijn systeem en handelde ik er onbewust nog altijd naar. Ik was altijd op zoek naar liefde die ik als kind gemist had. Ik cijferde me altijd weg, bang om afgewezen te worden, dat kan een kind niet verdragen. Ook ben ik seksueel misbruikt in een relatie en intensief gestalkt. Deze pijn had ik goed achter me kunnen laten maar ook deze herinneringen waren opgeslagen in mijn onderbewustzijn. Dit uitte zich in verlammingsverschijnselen. Mijn lichaam, mijn onderbewuste beschermde me nog steeds, ook al was dit al jaren niet meer nodig. Therapie wilde hiervoor maar gedeeltelijk helpen. Tot voor de ceremonie verlamden mijn benen als ik in bed lag en kon het mijn lichaam nauwelijks dragen als ik op stond. Ik begon de “reis” met de volgende intenties: - ik wilde het gewenste kind daar laten en niet meer handelen als een kind - ik wilde heel graag van de onrust af als ik alleen ben en er geen liefde in mijn leven is - ik wilde heel graag van mijn verlammingsverschijnselen af die nog in mijn onbewuste aanwezig waren Tijdens de ceremonie heb ik aan moeder Ayahuasca gevraagd om niet meer de pijn uit het verleden te herbeleven. Ik had genoeg pijn gehad in mijn leven. Of ik het zo op mocht ruimen. IK HEB DE REIS VAN MIJN LEVEN GEHAD. De reis begon in een soort draaimolen met hele mooie kleuren. Ik voelde de wind om mijn lichaam. Bijna meteen in het begin zat ik in de baarmoeder. Ik heb gevraagd/gezegd dat ik niet wilde weten hoe ons mam zich voelde. Ik wilde niet voelen dat ik niet gewenst ben. Dat heeft me al zoveel pijn gegeven in dit leven. Dan maar gauw uit de baarmoeder. Ik heb mijn intenties nog een keer gevraagd aan moeder Ayahuasca. Ik heb al mijn pijn als kind met de wind mee mogen geven. Ik voelde me gelukkig en het kind werd groter en sterker. Op een gegeven moment toen mijn kindertijd voorbij was ben ik opnieuw geboren als een blij, sterk kind met veel zelfvertrouwen. Zo ben ik ook mijn volwassen leven in gegaan. Telkens gingen mijn gedachten naar situaties waarin ik er ben voor de ander (zoals in mijn dagelijks leven, altijd de ander). Telkens werd ik terug gebracht. Het draaide nu alleen om mij. Tot de tweede schenking voelden mijn benen nog steeds als verlamd. Ik had enkele keren gevraagd mogen mijn benen ook genezen worden. Dat gebeurde nog niet de eerste uren en ik vroeg, vergeet alstublieft mijn benen niet. Dat is tijdens de tweede schenking in mijn volwassen reis gebeurd. Ik mocht het zieke uit mijn benen blazen en er sterke pilasters voor terug plaatsen. Ik ben als een ander mens uit de ceremonie gekomen. Ik ben volwassen geworden. Ik voel me anders, ook fysiek. Ik zit meer rechtop, neem meer ruimte in. Ik zorg beter voor mezelf omdat ik nu ook belangrijk ben. Voorheen was iets voor mezelf niet nodig. Ik vraag mezelf soms af wat ik graag wil, voorheen kwam dit niet in me op. Ik voel me nu net zo “groot” als anderen. Ik heb geen angsten meer die bij een kind horen. En mijn benen, die zijn genezen. Moeder Ayahuasca is nog steeds bij me en geeft me inzichten. Dank je voor de mooie reis, de liefdevolle begeleiding en het wonder dat me overkomen is. Ik ben 54 en kan eindelijk het bange kind dat niet zichzelf durfde te zijn, bang voor afwijzing achter me laten. Ik ben volwassen en ik mag er zijn en automatisch handel ik erna.
Nogmaals hartelijk dank!

ayahuasca ervaring

groep cereomie

Op een dag hoorde ik van een vriendin over Ayahuasca.
Diep van binnen in mij een weten  “doen”  Uiteindelijk was ik al mijn hele leven op zoek naar verlichting……… 
Na een (gedegen) voor onderzoek heb ik het er op gewaagd. Mijn eerste ceremonie met Aya geheel volgens de richtlijnen, gekleed in het wit met een grote blauwe Ikea tas met alles er in. Een wollen doek een dekbed, mijn eigen hoofdkussen, een slaapmasker, oordoppen, flesje water.
In onze groep waren er drie mensen  die voor de eerste keer deelnamen. Dat hoorde ik toen we aan een kopje thee zaten voor de ceremonie. Mamsie gaat trippen, zei mijn dochter en zoonlief wilde direct mee. Maar dat leek me geen goed plan. Dit moest en wilde ik echt alleen doen.
Wat kwam ik tegen:
Prachtige 3D voorstellingen.
Ik ben in de aarde geweest en in de hemel (inclusief ontmoetingen).
Ik nog meer van het leven gaan houden.
Maar ik ben ook ziek geweest,  overgegeven.
Toen iedereen al lang naar huis was, was ik nog steeds niet terug van mijn reis.
Mijn man is me op komen halen en  na nog eens twee dagen was ik pas weer echt met m’n voeten op de aarde.
Wat heeft het me gebracht,
Op weg naar huis ben ik gaan  lachen, ziek maar lachend in de auto,  plastic kotszak in de hand. en ik lach nog steeds van binnen gniffelend.
Ik ben blij zonder reden.
Dankbaarheid en ik gaan hand in hand.
Een emotie houd niet langer stand  dan een minuut of zo aan.
Ik ben een blijer fijner mens voor mezelf en mijn omgeving.
De eerste dagen  dacht ik, dit is tijdelijk. Maar nu zijn we maanden verder en ik geniet nog met volle teugen.
Als dit mogelijk is na één ceremonie……….(richting) verlichting meer dan ooit en oh wat heb ik gezocht.
Op naar de volgende ceremonie om nog dichter bij mijn zuivere kern/ziel/ hoger bewustzijn te komen.
Met een hart vol dankbaarheid voor Ayahuasca.

ayahuasca ervaring

groep cereomie