Sferen/ Multidimensionaliteit
Sferen/Multidimensionaliteit: 
Van Anne-marie van Hees heb ik leren werken met de Sferen/ Multidimensionaliteit  .

Multidimensionaliteit gaat over jouw leven in 11 andere sferen. Hoe kan dit? Jouw ziel heeft zich opgesplitst in 12 delen. 1 deel leeft hier op aarde en de 11 andere delen leven in andere sferen. Jullie hebben allemaal dezelfde geboortedatum en dezelfde sterfdatum maar je beleeft alles op een andere manier. Op de aarde ben je misschien getrouwd terwijl je in een van de andere sferen juist alleen bent. De aarde heeft de kracht van dualiteit. Deze dualiteit heeft zijn langste tijd gehad en wordt nu de kracht van liefde. Zo heeft iedere sfeer zijn eigen kracht. Je kunt gaan ontdekken hoe jouw andere delen leven en hoe je hier op aarde weer één kunt worden. Het kan zijn dat een van jouw andere delen zich niet zo goed voelt en dat kan jouw leven hier op aarde beïnvloeden omdat dat deel bij jou komt schuilen. Andersom kun jij ook weer veel van jouw andere deel leren wat wel succesvol is in de sfeer waar hij/zij leeft.

 

Buiten de sferen waar je andere delen leven leer je ook nog meer van de andere sferen die er ook nog zijn. Je kunt dan de kracht van deze sferen gebruiken in jouw leven.

 

* Individueel:  Gaan we jouw 12 sferen doorlopen, kijken waar de blokkades zitten en hier mee werken.

De totale duur is 2x 2 uur. De kosten € 395 incl. 21% BTW

* Groepsvorm:  Als er voldoende aanmeldingen zijn kunnen we met een groep alle 45 sferen doorlopen. Om te kijken welke sferen er allemaal zijn en kom je ook te weten in welke 11 andere sferen jij zit, als hier blokkades zitten gaan we hier mee werken.

 De totale duur is  4x3 uur. De kosten € 450 incl. 21% BTW

  • Facebook - Grey Circle
..volg mij op Facebook